Izvor: RTS, 24.Jun.2024, 09:34

Фудбалери САД победили Боливију, Уругвај савладао Панаму на Купу Америке

Фудбалска репрезентација Сједињених Америчких Држава победила је у Арлингтону селекцију Боливије резултатом 2:0 (2:0) у мечу првог кола групе Ц на Купу Америке, а у Мајамију је Уругвај надиграо Панаму са 3:1.
Голове за селекцију САД постигли су Кристијан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Пулишић у трећем и Фоларин Балогун у 43. минуту.

У другом мечу првог кола групе Ц, селекција Уругваја је у Мајамију савладала Панаму резултатом 3:1.
Голове за Уругвај постигли су Максимилијано Араухо у трећем, Дарвин Нуњес у 85. и Матијас Виња у првом минуту надокнаде времена. Једини стрелац за Панаму био је Мајкл Муриљо у петом минуту надокнаде времена.
Селекција САД ће у другом колу групе Ц, које је на програму 28. јуна, играти са Панамом, док ће се Уругвај састати са Боливијом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.