Izvor: RTS, 22.Jun.2024, 23:48

Недић: Вар евидентира минимални, минимални прекршај

Судијски аналитичар Дејан Недић изјавио је у емисији "Сви играју, фудбал побеђује" да ВАР евидентира и најмањи могући прекршај и офсајд.
Недић је коментарисао офсајд ситуацију Ромелуа Лукакуа на мечу Белгије и Румуније, али и ситуацију код пенала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на мечу Грузије и Чешке.
"Вар евидентира минимални, минимални офсајд у игри, небитно колико је видљив или не, ништа више не може да промакне судијама.
Лопта има чип у себи и евидентира сваки контакт.
"Лопта има чип у себи, па ћемо за сваки контакт добити слику ЕКГ-а на којој сензор у лопти констатује ударац и додир и сада ништа више не може да се превиди, изненади и промакне", рекао је Недић.
Комплетну анализу Дејана Недића можете погледати у видео-снимку.


 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.