Izvor: RTS, 21.Jun.2024, 23:46

Недић: Гол Холандије оправдано поништен

Судијски аналитичар Дејан Недић истакао је да су судије исправно поступиле у ситуацији поништавања гола Холандији против Француске у мечу другог кола групе Д.
Ћави Симонс је постигао гол у 69. минуту, али је поништен због офсајда јер је Дензел Дамфрис, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << иако није ни покушао да крене ка лопти, засметао голману Мењону у тренутку када је Симонс шутирао. У ВАР соби су након тога већали да ли је одлука судија на терену исправна и на крају су је потврдили.
"Дамфрис је позицијом утицао на голмана, утицао је на игру. Остаје спорно због чега је ВАР већао два минута. Можда су гледали из више углова како би видели потез играча и друго, остала је нејасно зашто судија није отишао до тв уређаја да погледа ситуацију", рекао је Недић.
Енглез Ентони Тејлор био је главни судија меча између Холандије и Француске. Помагали су му сународници Гери Бесвик и Адам Нан, а четврти судија био је Глен Ниберг из Шведске. У ВАР соби је седео Енглез Стјуарт Атвел, Швајцарац Федаји Сан и Немац Марко Фриц.
Комплетну анализу Дејана Недића можете погледати у видео-снимку.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.