Izvor: RTS, 21.Apr.2024, 07:03

"Вукови" убедљиви против Санса, Ембид без славља у Њујорку

Екипе Кливленд кавалирса, Њујорк никса и Минесота тимбервулвса су уписале прве тријумфе на почетку НБА доигравања.
Домаћини стопостотни прве вечери.
НБА плеј-оф почео је у Кливленду, где су Кавалирси вођени Донованом Мичелом са 30 поена победили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Орландо меџик 97:83.
Мичела је најбоље пратио центарски тандем Џарет Ален-Еван Мобли са 32 поена подељена на "равне части" уз комбинованих 29 скокова.
Паоло Банкеро је у свом првом плеј-оф дуелу у каријери био први стрелац Орланда са 24 поена. Франц Вагнер га је пратио са 17 поена.
Мекбрајд "икс-фактор" у "МСГ"-у Други сусрет на Истоку у ноћи између суботе и недеље играо се у "Медисон сквер гардену", где су Њујорк никси славили 111:104 над Филаделфија севентисиксерсима.
Утакмица је прошла кроз смене налета једног, па другог састава. На крају су домаћини имали последњу реч.
Никсе су предводили Џејлен Брансон и Џош Харт са по 22 поена, а право изненађење представио је Мајлс Мекбрајд са 21 поеном, од чега пет тројки.
Тајрис Макси са 33 и Џоел Ембид са 29 поена су дали максимум, али није било веће подршке саиграча.
Дуел Едвардса и Дурента у Минесоти Минесота тимбервулвси су са 120:95 били бољи на свом терену од Финикс санса.
Један од најбољих дефанзивних састава лиге се одлично приказао у том сегменту и од старта друге деонице се није постављало питање победника.
Ентони Едвардс је носио "вукове" са 33 поена, девет скокова и шест асистенција. Најближи од саиграча му је био Карл Ентони Таунс са 19 поена.
Кевин Дурент је био најрасположенији код гостију са 31 поеном.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.