Izvor: RTS, 20.Apr.2024, 17:34

ТСЦ победио Војводину, Раднички преокретом до тријумфа над Чукаричким

Фудбалери ТСЦ-а победили су у Бачкој Тополи екипу Војводине резултатом 3:2 (2:1) у мечу 31. кола Суперлиге Србије, односно првог кола плеј-офа. Раднички је у Крагијевцу победио Чукарички са 4:3.
Два гола за ТСЦ постигао је Милош Пантовић у трећем и 74. минуту, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << док се једном у стрелце уписао Александар Ћирковић у петом минуту. Голове за клуб из Новог Сада постигли су Дејан Зукић у 13. и Михаило Ивановић у 61. минуту.
Клуб из Бачке Тополе налази се на трећем месту на табели плеј-офа СЛС са 63 бода, док је Војводина пета са 50. ТСЦ ће у наредном колу плеј-офа СЛС гостовати Партизану, док ће Војводина дочекати Црвену звезду.
Фудбалери Радничког победили су у Крагујевцу екипу Чукаричког резултатом 4:3 (2:3).
Голове за Раднички постигли су Матија Глушчевић у шестом, Дилан Ортиз у 29, Василије Ђурић у 56. и Павле Ивеља у 82. минуту.
Код гостију, у листу стрелаца уписали су се Лука Аџић у 13. и Винисијус Мело у 15. и 41. минуту.
Екипа из Крагујевца се тренутно налази на четвртом месту на табели плеј-офа СЛС са 53 бода, док је Чукарички шести са 48. Раднички ће у наредном колу гостовати Напретку у Крушевцу, док ће Чукарички на свом терену дочекати Младост из Лучана.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.