Izvor: RTS, 17.Apr.2024, 11:02

Луис Енрике: Чекамо да се Килијан Мбапе огласи

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Луис Енрике изјавио је да сви у клубу чекају одлуку Килијана Мбапеа где ће да настави играчку каријеру.
Мбапе има уговор са шампионом Француске до краја сезоне. Он је неколико пута одбио да продужи сарадњу са клубом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Париза, али још није саопштио где ће да настави каријеру.

"Да ли ће Мбапе остати у клубу? Сви чекамо да се 'господин' Килијан Мбапе огласи. Онда ће све стране да дају своја мишљења. Ја морам да останем миран док сви не кажу своје мишљење. Као да смо у судници, а ја сам само један од сведока, који чека саслушање", рекао је Енрике за Мовистар.
ПСЖ је синоћ изборио пласман у полуфинале Лиге шампиона, пошто је у гостима савладао Барселону резултатом 4:1 у реваншу дуелу четвртфинала најквалитетнијег европског клупског такмичења. Мбапе се на овом мечу два пута уписао у листу стрелаца.
ПСЖ је изборио пласман у полуфинале ЛШ иако је у првој утакмици пре недељу дана на свом терену поражен од Барселоне резултатом 3:2.
"Веома сам поносан. Примили смо гол, али смо психички остали нетакнути. Наставили смо да играмо, да нападамо. Црвени картон фудбалера Барселоне Роналда Арауха је био важан фактор. Међутим, победили бисмо и да је он остао у игри. Урадили смо све што смо могли да будемо бољи од Барселоне. Моји играчи су показали много карактера, много ентузијазма и много жеље", навео је Енрике.
ПСЖ ће у полуфиналу ЛШ играти против Борусије из Дортмунда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.