Izvor: RTS, 15.Mar.2024, 10:55

Зек Ледеј из породичних разлога отпутовао у САД

Кошаркаш Партизана Зек Ледеј право из Барселоне отишао је кући у Сједињене Америчке Државе, објављено је у кратком саопштењу клуба у ноћи између четвртка и петка.
 Кошаркаши Партизана поражени су од Барселоне резултатом 94:76 у мечу 29. кола Евролиге.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "После вечерашње утакмице против Барселоне, крилни центар црно-белих, Зек Ледеј је из породичних разлога отпутовао за Америку. Зек је на пут кренуо уз претходну дозволу клуба да након вечерашњег меча из Барселоне продужи ка својој домовини", објавио је клуб у току ноћи.
Ледеј неће играти у суботу против ФМП-а у мечу 23. кола АБА лиге, а за сада није познато да ли ће се вратити на време за меч у уторак против Басконије у 30. колу Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.