Izvor: RTS, 13.Mar.2024, 22:27

Милојевић: У Нишу је увек тешко играти, не размишљам о табели

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је његов тим заслужено победио Раднички и честитао је играчима и навијачима на тријумфу у Нишу.
Црвена звезда је у Нишу победила Раднички резултатом 2:0 у 25. колу Суперлиге Србије.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Спремили смо се добро за утакмицу, али није лако играти после дербија. Било је мало времена за одмор, а опет је Раднички чврста екипа и није нам дозвољавао да се разиграмо. Ипак, све договорено смо испунили, иако има ствари које треба да поправимо. Без обзира на то што Раднички има проблеме, у Нишу је увек тешко играти, а верујем да ће се извући из свега тога. Заслужено смо победили, честитам играчима и навијачима", рекао је Милојевић.
Црвено-бели су преузели прво место на табели Суперлиге са 62 бода, пошто је Партизан раније на свом терену поражен од Напретка резултатом 1:0. Црно-бели су сада други на табели са 60 бодова.
"Не размишљам о томе. Битно ми је било само да победимо. Настављамо да гледамо нас и ништа не мењамо. Kао што сам увек говорио, доста бодова је у игри, и првенство је дугачко. Идемо утакмицу по утакмицу. У складу с тим позивам навијаче да дођу у недељу на 'Маракану'. Потребни су нам и не сумњам да ће препознати тренутак и направити диван амбијент. Волимо да играмо пред пуним трибинама", подвукао је Милојевић.
Црвена звезда ће у недељу, 17. марта на свом терену дочекати крагујевачки Раднички у 26. колу националног шампионата.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.