Izvor: RTS, 12.Mar.2024, 19:04

Маурицио Сари поднео оставку на место тренера Лација

Тренер фудбалског клуба Лацио Маурицио Сари поднео је оставку на ту функцију, преносe италијански медији.
Италијански медији наводе да је у току састанак челника Лација, који се још увек нису огласили званичним саопштењем.
Коријере дело спорт >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пише да је Сари током дана фудбалерима, стручном штабу и челницима клуба саопштио своју одлуку.
Лацио је у серији лоших резултат. Клуб из Рима је синоћ на свом терену поражен од Удинезеа (1:2) у мечу 28. кола Серије А. Везао је четири пораза у свим такмичењима, а претходне недеље је елиминисан у осмини финала Лиге шампиона од Бајерна.
Великан из Рима се налази на деветом месту на табели Серије А са 40 освојених бодова. 
Сари (65) је прошле сезоне са небескоплавима освојио друго место у Серији А, а у каријери је, између осталих, тренирао и Наполи, Челси, Јувентус, Емполи, Перуђу и Верону.
Италијански медији наводе да су кандидати за новог тренера Лација Мирослав Клосе, Кристијан Броки, Томазо Роки и Анђело Грегући.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.