Izvor: RTS, 12.Mar.2024, 18:15

Рафа Бенитез више није тренер Селте

Шпански тренер Рафаел Бенитез више није тренер фудбалера Селте, саопштио је клуб из Вига.
Бенитез је пре осам месеци преузео Селту.

Шпански медији преносе да је руководство Селте одлучило да уручи отказ искусном тренеру после пораза од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Реала у 28. колу Ла Лиге.
"Бенитез и његови помоћници напуштају Селту после осам месеци, пошто тим није постигао резултате које је клуб очекивао. Клуб жели да изрази најискренију захвалност Бенитезу и његовим помоћницима на поштењу и професионализму које су показали од свог доласка", наводи се у саопштењу Селте.
Клуб ће у наредном периоду да води Клаудио Хиралдез, који је до сада био тренер другог тима Селте. Бенитез је у каријери тренирао Ваљадолид, Осасуну, Екстремадуру, Тенерифе, Валенсију, Ливерпул, Интер, Челси, Наполи, Реал, Њукасл, Далијан и Евертон.
Клуб из Вига се тренутно налази на 17. месту на табели шпанске Ла Лиге са 24 бода.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.