Izvor: RTS, 12.Mar.2024, 17:18

ФК Партизан: Ускоро оснивање клуба навијача у Ријеци

База присталица Партизана ускоро ће бити богатија за још један званичан клуб навијача који ће бити основан у Ријеци, а чиниће га симпатизери црно-белих из целе Истре, саопштио је Фудбалски клуб Партизан.
Договор о оснивању клуба навијача у Хрватској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << постигнут је на састанку који је иницирао бивши фудбалер Партизана Рефик Козић, а којем су у његовом одсуству присуствовали његов кум Борислав Кркелић, као и чланови ветеранске секције Клуба малог фудбала Рибница из Ријеке - Милан Римац и Алдо Стипанов, саопштио је ФК Партизан.
У Београду су били и Стефано Стипанов, те Слободан и Бобан Миздак, а угостили су их члан Управног одбора Драган Траиловић, члан Комисије за формирање клубова навијача и пријатеља ФК Партизан Маја Крстајић и легенде београдског клуба Раде Залад, Владо Чапљић, Миодраг Живаљевић и Предраг Томић.
Госте је поздравио и спортски директор Партизана Ивица Краљ, а уручени су им и пригодни поклони.
Поред договора око оснивања клуба навијача, договорено је и да на будућим међународним утакмицама Партизана буде организован долазак једног до два аутобуса навијача из Ријеке и околине.
Такође, како наводе црно-бели, остављена је отворена и могућност организовања летњих и зимских припрема омладинских селекција на Истарској ривијери.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.