Izvor: RTS, 12.Mar.2024, 16:41

Богдановић: Желим да видим Партизан на фајнал-фору Евролиге

Српски репрезентативац Богдан Богдановић изјавио је да жели да види Партизан на фајнал-фору Евролиге.
Богдановић је део "црно-белих" био од 2010. до 2014. године и за то време четири пута освојио првенство Србије, два пута Куп Кораћа и два пута Јадранску >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << лигу.

"Волим што се Партизан вратио у Евролигу. Мислим да је Евролиги то потребно, кошарци је то потребно. То је тако јединствено место за играње, амбијент и све остало. Када чујете и видите момке који тамо играју све видите, а када оду из Партизана, њихови коментари су све што треба да знате. Партизан мора мало да подигне ниво игре мало ако жели да игра на фајнал-фору. Сада су десети или се боре за десето место, али заиста желим то да видим", изјавио је Богдановић за Евролига ТВ.
Партизан се тренутно налази на 11. месту Евролиге са скором 13-15.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.