Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 18:35

Ћави пред Наполи: Не постоји страх од неуспеха

Тренер фудбалера Барселоне Ћави Ернандез изјавио је да је предстојећи меч са Наполијем најважнија утакмице сезоне за каталонски клуб, преносе шпански медији.
Фудбалери Барселоне дочекаће у уторак екипу Наполија у реванш мечу осмине финала Лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампиона. У првом дуелу, који је одигран 21. фебруара у Напуљу, није било победника, 1:1.
"Очекује нас најважнија утакмица ове сезоне. Мотивисани смо и узбуђени. Надам се да ће наши навијачи да имају магичну ноћ", рекао је Ћави.
Он је истакао да Барселона има доста кадровских проблема уочи дуела са Наполијем.
"Нема Гавија, Педрија, Балдеа, Де Јонга... Али, морамо да се такмичимо и покажемо на чему смо радили ових дана", додао је тренер Барселоне.
Каталонски клуб је последњи пут у четвртфиналу ЛШ играо 2020. године.
"Имамо прилику да се после четири године пласирамо у четвртфинале ЛШ. Играмо пред нашим навијачима, имамо кадровских проблема, али то не би требало да нам буде изговор. Морамо ову ситуацију да окренемо у нашу корист. Не постоји страх од неуспеха. Желимо да покажемо да смо на добром путу", закључио је Ћави.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.