Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 18:17

Роналдо: Ембапе ће освојити "Златну лопту" ако потпише уговор са Реалом

Некадашњи бразилски репрезентативац Роналдо изјавио је да ће француски репрезентативац Килијан Ембапе да освоји "Златну лопту", која се додељује најбољем фудбалеру света, ако потпише уговор са мадридским Реалом, преноси Дејли мејл.
Ембапе има >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << уговор са Пари Сен Жерменом до краја сезоне. Он је више пута одбио да продужи сарадњу са клубом из Париза, пошто је наводно договорио прелазак у Реал на крају сезоне.

"Морамо да сачекамо да буде званично објављено пре него што кренемо да детаљишемо, али јасно је да сви једва чекају да Ембапе оде у Мадрид. Он је невероватан играч", рекао је Роналдо.
"Знам шта ће тачно да се догоди када Ембапе дође у Мадрид. Он ће да постане најбољи играч и освојиће 'Златну лопту'. Мислим да је то добар избор за њега", додао је некадашњи бразилски репрезентативац.
Роналдо (47) је играо за Реал од 2002. до 2007. године.
"Не знам шта је истина, али људи причају да Ембапе одлази из Пари Сен Жермена. Наравно, он ће у Реалу да има екипу, која ће да га подржи било коју год одлуку да донесе. У Мадриду ће имати тим који ће му помагати и на терену и ван њега. Они ће да га заштите. Имао је добре тренутке у ПСЖ-у, био је велика звезда пројекта", истакао је Роналдо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.