Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 17:01

Дончић: Бодирога је мој идол

НБА суперзвезда Лука Дончић је у разговору за шпански "Мундо депортиво" открио да му је Дејан Бодирога кошаркашки идол из детињства.
Ас Далас маверикса Лука Дончић недавно је поставио рекорд са шест узастопних мечева окончаних трипл-дабл учинком.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> О Дончићевој игри и таленту се готово све зна и остаје само питање колико ће индивидуалних признања и НБА прстења освојити на крају каријере.
Син бившег играча Црвене звезде и Слоге из Краљева, сада спортског директора репрезентације Словеније, Саше Дончића одговорио је на питање новинара шпанског "Мундо депортива" ко му је био идол током дечачких дана.
"Дејан Бодирога. Баш је било тешко, а?", рекао је Лука у спонтаном разговору са новинаром "Мундо депортива".
Постоји сличност у њиховој игри, чиста вештина и знање наспрам мањка атлетицизма. И Бодирога и Дончић су бранили боје Реал Мадрида. Лука је тренутно на 34,7 поена, девет скокова и 9,8 асистенција по мечу у сезони.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.