Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 14:42

Салах тражио да не игра за Египат у наредним мечевима

Фудбалер Ливерпула Мохамед Салах тражио је да не игра за репрезентацију Египта у наредним мечевима, саопштио је селектор афричке селекције Ибрахим Хасан.
Селектор "фараона" је на конференцији за медије рекао да је капитен државног тима тражио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да не игра на пријатељском турниру у Абу Дабију на ком ће 22. марта Египат играти против Новог Зеланда, а три дана касније против победника меча Тунис - Хрватска.

"Одлука да Салах не буде на списку за наредне мечеве стигла је од играча и његовог клуба Ливерпула. Салах и Ливерпул верују да би наш капитен требало да прескочи те утакмице јер се тек недавно опоравио од повреде бутног мишића са којом се мучио од почетка године", рекао је Хасан, а преносе египатски и енглески медији.
Салах у 2024. години ниједном није био у стартној постави Ливерпула, а после опоравка од повреде, у претходне две утакмице, против прашке Спарте у Лиги Европе и Манчестер Ситија у Премијер лиги, улазио је са клупе у другом полувремену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.