Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 14:36

Промењен термин утакмице између Партизана и Напретка

Утакмица 25. кола Суперлиге Србије између Партизана и Напретка одиграће се у среду са почетком од 16.55 уместо 16.30 часова, објавио је београдски клуб на званичном сајту.
"На молбу ФК Партизан, утакмица 25. кола Суперлиге Србије, ФК Партизан – ФК Напредак, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ће се одиграти у новом термину - од 16.55, у среду, 13. марта 2024. године", наведено је у кратком саопштењу.

До померања почетка утакмице за 25 минута дошло је због чињенице да је у среду радни дан, а улаз на утакмицу је бесплатан, па је очигледно да у Партизану желе да на трибине дође што већи број навијача.
Партизан се тренутно налази на првом месту табеле Суперлиге Србије са 60 бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.