Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 13:26

Лече отпустио Роберта Д'Аверсу због ударања играча Вероне

Италијански тренер Роберто Д'Аверса добио је отказ са места тренера Лечеа, после скандала и ударања играча Вероне Томаса Анрија.
Инцидент се десио по окончању утакмице 28. кола Серије А између Лечеа и Вероне који је завршен победом клуба из града >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ромеа и Јулије од 1:0.

"После догађаја који су се десили на крају утакмице Лече - Верона, клуб саопштава да је разрешио дужности тренера Д'Аверсу. Хвала тренеру и његовом особљу на обављеном послу", наведено је у кратком саопштењу објављеном на сајту клуба са стадиона "Виа дел маре".
Лече је сада 15. на табели са само бодом више од Фрозинонеа, који је први "испод црте".
Име новог тренера клуб ће објавити у наредним данима, пренели су добро обавештени италијански медији "Ла Република" и "Газета дело Спорт".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.