Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 01:01

Сферопулос: Приступ мечу је био на жељеном нивоу

- Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је на конференцији за медије након утакмице са Крком, да је приступ његове екипе мечу био на жељеном нивоу.
Кошаркаши Црвене звезде победили су  убедљиво екипу Крке резултатом 110:57 на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << свом терену у мечу 22. кола АБА регионалне лиге.

"Кошаркашка је као и живот, ништа се не подразумева. Све морате да заслужите. Приступ мечу је био на жељеном нивоу, играли смо агресивно од почетка до краја. Честитам екипи на победи и партији.“, рекао је Сферопулос.
Тим и даље у знатно измењеном саставу због изостанка играча који се опорављају од повреда, а стратег црвено-белих се осврнуо и на тај проблем истакавши да је још неизвесно када ће бити у пуном саставу.
Теодосић, Топић и Томпкинс раде и тренирају у посебном режиму, индувидуално, али још увек немају зелено светло од стране медицинског тима да се прикључе екипи. Када их очекујем? То није до мене, то зависи од медицинског тима, од времена које је потребно за опоравак", истакао је Сферопулос.
Наредну утакмицу Црвена звезда ће играти против макабија 14. марта од 19 часова у 29, колу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.