Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 19:04

Ђоковић добио тениског "Оскара"

Светски број један Новак Ђоковић добитник је АТП награде "Златни рекет", инспирисане филмским "Оскаром", за најбољу причу у свету тениса.
Гласањем тениских фанова на друштвнеим мрежама Новак Ђоковић је добио "Златни рекет" за најбољу причу од стране >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << АТП-а.
Ђоковићу је током интервјуа предата награда, а он ју је примио са одушевљењем, потпуно ушавши у манир глумца на доделама престижних награда.
"Коначно, после толико година у улози Новака Ђоковића! Хвала свима, невероватно путовање претходних 20 година у улози Новака Ђоковића. Некад је био забаван, некад досадан, али то је део посла. морате то да прихватите. желео бих да се захвалим мом пријатељу Фрејзеру Мекнајту. Није почело како би ваљало, освајањем Аустралијан опена, али је било забавно приликом цепања мајице у тоалету у Мелбурну. То је био један од најсмешнијих потеза мог лика.Хвала пуно мојим продуцентима и режисерима. Вратићу се ускоро", рекао је Новак.
Ђоковићу следи сусрет трећег кола Индијан Велса против Италијана Луке Нардија.
Свечана додела "Оскара" почиње у поноћ са директним преносом РТС1.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.