Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 17:11

Обрадовић: Морамо са највећом концентрацијом да играмо утакмицу против Борца

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његова екипа мора да одигра са највећом концентрацијом утакмицу против Борца. Кошаркаши Партизана биће у понедељак од 19 часова гости у Чачку на утакмици 22. колу АБА лиге.
После пропуштене >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << прилике да приреде изненађење у Милану и пораза од Олимпије са 85:83 у неизвесној завршници у 28. колу Евролиге, црно-бели се враћају регионалном надметању гостовањем у Чачку, а тренер Обрадовић и играч Ален Смаилагић изнели су своја запажања у супарничком тиму Борца.

"Морамо да променимо "чип", да се вратимо АБА лиги у овом ритму утакмица. Борац је показао много пута да игра добро, пре свега у Чачку. Морамо са апсолутно највећом концентрацијом да играмо утакмицу уколико желимо позитиван резултат", истакао је Обрадовић.
У првом делу сезоне, црно-бели су 27. новембра убедљиво надиграли Борац са 101:56, али кошаркаш Партизана Ален Смаилагић такође сматра да су они добра екипа а да је његов тим под притиском због пораза у Милану.
"Имају квалитетне играче, а нарочито добро играју код куће. Ми излазимо из тешког пораза. Морамо да сузбијемо редове, одиграмо најконцентрисаније и најјаче могуће. Пробаћемо да заборавимо пораз из Милана, да наставимо даље, најбоље што можемо до краја сезоне", нагласио је Смаилагић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.