Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 08:55

Монфис елиминисао Хуркача у другом колу Индијан Велса

Француски ветеран Гаел Монфис победио је осмог тенисера света Хуберта Хуркача резултатом 2:1 (6:0, 6:7, 6:2) у другом колу мастерса у Индијан Велсу.
Осми носилац у Индијан Велсу био је слободан у првом колу, па је турнир започео, а испоставило се и завршио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дуелом са Гаелом Монфисом који је направио изненађење и савладао Хуберта Хуркача у три сета.
Француски ветеран је доминантно освојио први сет без изгубљеног гема, у другом су тенисери разменили по два брејка, а мирнији је у тај-брејку био Пољак - 7:5.
Одлучујући сет је почео још једним брејком Монфиса који је у трећем гему још једном одузео сервис противнику, повео 3:0 и сталожено меч привео крају.
Француз ће у трећем колу играти против Британца Камерона Норија који је био бољи од Лоренца Сонега из Италије - 6:4,6:4.
У осталим мечевима другог кола мастерса у Индијан Велсу, фаворити су оправдали тај епитет - Каспер Руд је надиграо Словака Лукаша Клајна (6:4, 7:6), Томи Пол је у америчком дуелу победио Алекса Микелсена (6:2, 6:2), Себастијан Корда је елиминисао Романа Сафијулина (6:4, 6:2), док је четврти на АТП листи Данил Медведев био бољи од Шпанца Кабаљеса Баене (6:2,6:3)...

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.