Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 21:44

Милојевић: Ако смо повлашћени, зашто онда нисмо победили?

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је на конференцији за медије после 172. вечитог дербија са Партизаном да се око његовог тима ствара негативна атмосфера.
Фудбалери Црвене звезде и Партизана ремизирали су резултатом 2:2 у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 24. колу Суперлиге Србије.

"Сада ћу да кажем и нећу више, овај сценарио је виђен. Од почетка се прави негативна атмосфера према нама, титула намештена, да је један клуб потлачен, држава му не помаже, пљување према председнику. Прављење покрета само да се направи да је неко угрожен, а неко повлашћен. Да је нама неко поклонио, дао, тај сценарио је већ виђен. Није случајно, где год да се игра и шта урадимо изгледа тако. Ајде да пробају нешто друго да ураде", рекао је Милојевић.
Додао је да се много времена троши на причу која се не односи на сам терен.
"Покушавам да пустим докле ће да иде. Опет би било како је неко угрожен, како је требало да буде жути картон. Како птичице цвркућу, како сила Бога не моли. Не причамо о фудбалу. Ја изађем и кажем 'Погрешио сам', тактика, жива игра, лако је бити генерал после утакмице", истакао је тренер Црвене звезде.
Партизан је задржао прво место на табели са 60 бодова, док је Црвена звезда друга са 59.
"Да се не правимо. Хајде да причамо како јесте. Од почетка првенства је стално неки повик, неко оспоравање. Овде се ствара слика у јавности, коју нећу да дозволим. Не могу ја то да допустим, али могу да кажем мишљење. Када неко има то је све поштено, а када нема, шта се ради. Тај медијски хибридни рат се води, води се кампања. Данас нисмо победили, што нисмо победили? Хајде да не причамо, рекао сам што сам рекао. Питајте ме шта је било лепо у дербију", навео је Милојевић.
Звездин тренер је у осмом лигашком дуелу против Партизана забележио пети реми.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.