Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 21:22

Дуљај: Утакмица није била досадна, играчи Партизана за мене прави хероји

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да 172. вечити дерби са Црвеном звездом није био досадан и додао да су играчи црно-белих за њега прави хероји.
Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено 2:2 у 24. колу Суперлиге Србије.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Увек када останете без играча мења се оно што сте замислили. Најбољи актери су били фудбалери и навијачи на обе стране. Утакмица није била досадна, било је шанси на обе стране. Имали смо доста играча који су изашли на терен без тренинга. Постигли су два гола заслужено из прекида, ми смо два из игре. Могу слободно да кажем да су играчи Партизана за мене били прави хероји", рекао је Дуљај.
Црно-бели су меч завршили са фудбалером мање, пошто је у 74. минуту искључен Ксандер Северина. Утакмицу између Звезде и Партизана судио је Павле Илић.
"Знате мој став, без обзира на све, не желим да коментаришем суђење. То сам рекао од првог дана кад сам преузео Паритзан. Нема потребе да ја коментаришем", додао је тренер Партизана.
Дуљај је прокоментарисао измену Бибарса Натха у 63. минуту при вођству Партизана од 2:1.
"Имали смо проблем са Захидом, који се жалио на задњу ложу. Он има проблем последњих седам дана. Морао сам да појачам средину и да оставим играчима у нападу више простора за контре. Имамо изузетно брза крила као што су Алдо, Северина, Гох и наравно смо имали и Салдању док је био на терену. Пар играча је са пар тренинга одиграло ову утакмицу и из тог простог разлога сам морао да их мењам, јер су почели да падају у другом полувремену", истакао је Дуљај.
Партизан је задржао прво место на табели Суперлиге са 60 бодова, док је Црвена звезда друга са 59.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.