Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 19:24

Бајерна декласирао Мајнц уз хет-трик Харија Кејна

Фудбалери Бајерна убедљиво су надиграли тим Мајнца резултатом 8:1 на свом терену у мечу 25. кола Бундеслиге. Убедљиву предност домаћини су обезбедили већ у првом полувремену а у ефикасности их је предводио Хари Кејн. На свом терну славили су Аугзбург и Лајпциг, док >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Борусија Менхенглазбах и Келн поделили бодове.
Од самог старта меча Бајерн је на свом терену оправдао улогу фаворита у дуелу са Мајнцом који је на зачељу табеле али се није очекивала права голеада коју је поготком у 13. минуту отворио Хари Кејн.

Кејн је меч завршио са три постигнута гола јер је други постигао у седмом минуту надокнаде првог полувремена за 3:1 чиме је дефинитивно наговестио ко ће бити победник, а потом се и у 70. минуту уписао у листу стрелаца за хет-трик.
Два гола постигао је Леон Горецка у 20. и другом минуту надокнаде времена у другом полувренмену, а по једном у стрелце уписали су се Томас Милер у 47, Џамал Мусијала у 61. и Серж Гнабри у 66. минуту.
Једини стрелац за Мајнц је био Надим Амири у 31. минуту.
Бајерн је други на табели Бундеслиге са 57 бодова, а у наредном колу гостоваће Дармштату.
Мајнц је претпоследњи на табели са 16 бодова, а у наредном колу Бундеслиге дочекаће Бохум.
У осталим данашњим утакмицама 25. кола Бундеслиге Аугсбург је надиграо Хајденхајм са 1:0, а Лајпциг био убедљив против Дармштата са 2:0, док су Борусија Менхенглазбах и Келн са 3:3 поделили бодове.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.