Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 18:09

Сферопулос: Крка је опасан ривал, морамо да одиграмо добро

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да његов тим мора да одигра добро против Крке у 22. колу регионалне АБА лиге. Иако црвено-беле многи сматрају фаворитом у дуелу са тимом са зачеља табеле, капитен Бранко Лазић је истакао да тим управо зато >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << треба да буде опрезан и пружи максимум.
Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у недељу од 19 часова екипу Крке у дворани "Александар Николић".

"Очекује нас утакмица против тима који се бори да остане у лиги, и сама та чињеница их чини веома опасним. Морамо да изађемо на терен мотивисани, спремни да одиграмо добро и да се држимо нашег плана", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.
Капитен Црвене звезде Бранко Лазић изјавио је да његов тим на терену мора да докаже да је фаворит против Крке.
"Нова утакмица са Крком, екипом која је у доњем делу табеле, али која има неколико врло искусних играча у својим редовима. Јесмо фаворити на папиру, али то морамо да потврдимо на терену. Утакмице против тимова, који се боре за опстанак су увек врло неугодне. Морамо да будемо енергетски на добром нивоу и да са пуним респектом одиграмо ову утакмицу. Наш циљ се зна, прво место пред плеј-оф. Победом у недељу би дошли на корак од тог циља", навео је Лазић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.