Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 19:03

Порзингис: Јокић је невероватан играч, покупио сам неке форе од њега

Кошаркаш Бостона Кристапс Порзингис изјавио је након утакмице са Денвером, да је Никола Јокић невероватан кошаркаш. 
Српски кошаркаш Никола Јокић остварио је 20. трипл дабл у сезони, а 125. у НБА каријери.
Јокић је у победи Денвера над Бостоном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултатом 115:109 уписао 32 поена у победи над најбољом екипом лиге (11/18 из игре, 10/10 слободна бацања) и имао по 12 скокова и 11 асистенција за 39 минута на паркету.
"Једноставно, он је невероватан кошаркаш. Чак сам и покупио неке форе из дуела са њим. Толико је паметан, сналажљив, ради толико ствари које ви не можете да видите које помажу екипи да победи. То је изузетно. Када пробате да га удвојите макар и на тренутак, одмах проналази Гордона или неког друго. То само говори о његовој вредности и колико тога ради за Денвер. Јако га је тешко зауставити", истакао је Порзингис за НБА ТВ, који је на тој утакмици уписао 24 поена и 12 скокова.
Иначе, Порзингис и Јокић су обојица 1995. годиште и били су чланови идеалне руки петорке 2016. године.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.