Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 17:15

Милојевић: Биће потпуно другачији дерби од претходног, Партизан благи фаворит

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред утакмицу против Партизана да ће овај дерби бити другачији од децембарског у ком су црно-бели као домаћини победили 2:1.
Пре почетка конференције Милојевић је присутним дамама поклонио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ружу.
"Дерби је најзначајнија утакмица за српски фудбал. Биће пун стадион, очекујемо добру утакмицу иако је знало да се деси да у дербију не буде толико лепе игре због важности меча. Утакмица носи три бода и ништа више, има још много до краја првенства, али играчи су свесни колико навијачима значи резултат због престижа. Знамо да је још много бодова у оптицају, тако да не осећамо већи притисак него иначе. Партизан је први на табели и можда је због тога благи фаворит", рекао је Милојевић.
Тренер Звезде иза себе има много дербија на којима је седео на клупи.
"Дерби је за нас посебан, емоције су присутне код навијача оба клуба кад су овакве утакмице у питању. Знамо да је то увек чврста, јака утакмица, где може један детаљ или ситница да пресуди. Нисмо се посебно спремали јер играчима није потребна посебна мотивација, дерби је сам по себи довољан да их мотивише", додао је Милојевић.
Шеф стручног штаба Звезде истиче да Партизан није случајно ту где јесте.
"Партизан је заслужено на првом месту тренутно. Јесенас је имао велику серију победа, мој комшија Игор Дуљај је направио одличан посао, имају добар тим", констатовао је Милојевић.
Не очекује тренер Милојевић сличности са утакмицом која је одиграна у децембру, кад је Звезду водио бивши тренер Барак Бахар.
"Гледао сам претходни дерби и сигурно је да ће ово бити потпуно другачија утакмица, тај меч и овај неће имати додирних тачака, има и нових играча у обе екипе", закључио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.