Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 00:06

Милан са два гола предности путује у Праг, Марсеј завршио посао против Виљареала

Фудбалери Милана савладали су Славију из Прага резултатом 4:2 у мечу осмине финала Лиге Европе.
"Росонери" су на тај начин себи значајно олакшали посао у реваншу који се игра за седам дана у Прагу.

Милан је у вођство довео Оливије Жиру у 34. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << минуту након што је дефанзивац гостију Ел Хађи Малик Дијуф добио црвени картон у 26. минуту.
Ипак, Славија је након само два минута успела да дође до изједначења преко Давида Дудере, да би Милан головима Тиђанија Рејиндерса и Рубена Лофтуса Чика дошао до два гола предности.
Славија је поново узвратила у 65. минуту преко Ивана Шранца, да би коначан резултат поставио Кристијан Пулишић у 85. минуту.
Олимпик из Марсеја је лакше него што се очекивало победио Виљареал након одличне игре у првом полувремену.
Ђордан Верету био је прецизан у 23. минуту, да би Јерсон Москера аутоголом пет минута касније дуплирао вођство француског тима.
До краја полувремена је са беле тачке био прецизан и Пјер Омерик Обамејан и тада се већ могло наслутити да ће домаћи са великом предношћу путовати у Шпанију.
Свој други гол на мечу Обамејан је постигао у 59. минуту, а ситуацију пред реванш за "жуту подморницу" додатно је отежао Алберто Морено црвеним картоном у 62. минуту.
Фрајбург са голом предности путује у Лондон, реми у Лисабону Фудбалери Фрајбурга савладали су Вест Хем са 1:0 на домаћем терену.
Једини гол на мечу постигао је Михаел Грегорич у 81. минут меча.
Бенфика и Ренџерс ремизирали су резултатом 2:2 у првом мечу у Лисабону.
Шкоте је у вођство довео Том Лоренс у 7. минуту да би Анхел Ди Марија са пенала у другом минуту надокнаде првог полувремена поравнао резултат.
Ипак, гости су на одмор отишли са предношћу након гола Духона Стерлинга у петом минуту надокнаде.
Коначан резултат поставио је Конор Голдсон аутоголом у 67. минуту.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.