Izvor: RTS, 07.Mar.2024, 22:24

Макаби победио Олимпијакос у Атини, реми Ајакса и Астон Виле

Фудбалери Макабија из Тел Авива победили су на гостовању екипу Олимпијакоса 4:1 у првој утакмици осмине финала Лиге конференције. Ајакс и Астон Вила одиграли су реми.
Голове за госте из Израела постигли су Еран Захави у четвртом и 30. минуту, док >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Идо Шабар и Дор Перец били прецизни у деветом и 74. минуту. Једини прецизан за грчки тим био је Ајоб Ел Каби у 13. минуту.

У осталим утакмицама Ајакс и Астон Вила ремизирали су без голова у Амстердаму, Молде је код куће победио Клуб Бриж са 2:1 и Лил је на гостовању био бољи од Штурма са 3:0.
Ајакс је покушавао да дође до шансе како би стекао предност против Астон Виле, али није успео у тој намери.
Астон Вила је од 83. минута играла са играчем мање, пошто је други жути картон добио Езри Конса. И Ајакс је меч завршио са 10 играча на терену, након што је искључење зарадио Тристан Гоејер у 86. минуту.
Лил је у гостима победио Штурм из Граца са 3:0. Стрелци за Лил били су Џонатан Дејвид у 28. и 51. и Ердон Жегрова у 71. минуту.
Молде је на свом терену победио Клуб Бриж са 2:1. Повео је Молде голом Халдора Стеневика у 43. минуту, да би изједначење гостима донео Максим Де Кујпер поготком из пенала у 84. минуту.
Молде је до победе стигао голом Фредерика Гулбрандсена у првом минуту судијске надокнаде времена.
Реванш утакмице су на програму за седам дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.