Izvor: RTS, 07.Mar.2024, 14:49

Српска боксерка Сара Ћирковић на две победе до пласмана на ОИ у Паризу

Српска боксерка Сара Ћирковић пласирала се у треће коло квалификација за одлазак на Олимпијске игре у Паризу у категорији до 54 килограма.
Сара Ћирковић је у италијанском Бусто Арсицију у другом колу квалификација за ОИ победила Францускињу Роман >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Моулаи.
Наша боксерка је европска и светска јуниорска шампионка, a дo пласмана на олимпијски турнир деле je још две победе.
У наредном мечу Сарина супарница биће Нигеријка Шукуре Карим која је приредила сензацију победивши Жајну Шекербекову једну од фавориткиња у Бусто Арсицију.
Међу боксеркама Србија већ има једну изборену визу, са Европских игара 2023, то је Наталија Шадрина. На истом такмичењу је и Вахид Абасов дошао до Олимпијских игара. Шадрина је уз национални тим у Бусто Арсицију.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.