Izvor: RTS, 07.Mar.2024, 14:13

Црвена звезда продужила уговор са Томпкинсом на још месец дана

Амерички крилни центар Треј Томпкинс продужио је уговор са Црвеном звездом на још месец дана са опцијом додатног продужења, саопштио је београдски клуб.
Треј Томпкинс је седмог фебруара са Црвеном звездом потписао краткорочни уговор на месец >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дана са опцијом продужења, коју је клуб данас активирао.
Амерички кошаркаш (33) још увек није дебитовао у црвено-белом дресу јер се није у потпуности опоравио од повреде која га мучи већ дуже време.
"Томпкинс је у фази када тренира индивидуално, али је у последњем делу своје рехабилитације. Надам се да ће у наредне две седмице бити у могућности да помогне тиму", рекао је тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос поводом наставка сарадње.
Томпкинс има велико искуство играња у Евролиги, наступао је седам година за Реал Мадрид и освојио титулу првака Европе. Пре боравка у Шпанији, био је члан Лос Анђелес клиперса и Нижњег Новгорода, док је последњи ангажман пре Звезде имао у руском Зениту.
Кошаркаши Звезде вечерас од 19.00 часова гостују екипи Монака у мечу 28. кола Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.