Izvor: RTS, 07.Mar.2024, 10:40

Све чари тениског раја - Ђоковић босоног тренирао на травњацима Индијан Велса

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић користи све чари тениског раја у Индијан Велсу да се припреми за учешће на турниру, али и добро забави...
Новак Ђоковић се после пет година вратио у Индијан Велс, место на којем је освојио пет пехара, а судећи према >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << видео-снимцима које је објавио на друштвеним мрежама, пуном паром се припрема за турнир, али и користи све чари тениског раја да се добро забави...
Пред спаринг са Григором Димитровим на бетонском терену, стигао је српски тенисер да се босоног истрчи травњацима, али и заигра фудбал са Арином Сабаленком.
Ђоковић је слободан у првом колу и требало би да први меч одигра у суботу, што ће му бити прво појављивање на терену након што је у јануару елиминисан у полуфиналу Аустралијан опена од Јаника Синера.
Најбољи тенисер света више пута је истицао колико му је драго што је опет у Индијан Велсу, где је мастерс освајао 2008, 2011, 2014, 2015. и 2016. године.
Чекајући прилику да освоји шести пехар у пустињи, први тенисер света добро се забавља и ужива на западу Сједињених Држава, где је допутовао са Рафаелом Надалом. Искористио је прилику да навија за Лос Анђелес галакси Дејана Јовељића и Денвер нагетсе Николе Јокића, друштво су му правили Владе Дивац, Марко Јарић, Саша Вујачић и Никола Ђуричко, а опробао се и као квотербек.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.