Izvor: RTS, 06.Mar.2024, 19:07

Таварес: Челници Реала и ја још увек тражимо најбоље опције за обе стране

Кошаркаш са Зеленортских Острва Валтер Таварес рекао је да он и челници Реала још увек траже најбоље опције за обе стране чиме је потврдио да још увек нису договорили потписивање новог уговора.
"Још увек разговарамо, тражимо најбоље опције за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << обе стране. Ако останем, биће ми драго, али тренутно ми је циљ да играм на високом нивоу и да не размишљам превише о будућности. Не знам шта ће се десити. За сад је сан да са Реалом освојим све четири титуле ове сезоне", изјавио је Валтер Таварес.
Таварес је члан Реала од 2017. године. Са клубом је освојио две Евролиге (2018. и 2023), три титуле првака Шпаније (2018, 2019, 2022) и два Купа Краља (2020. и 2024).
На крају сезоне му истиче уговор са челницима Реала, а медији су раније писали да су за његове услоге заинтересовани Дубаи, Панатинаикос и поједини клубови из НБА лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.