Izvor: RTS, 06.Mar.2024, 17:59

Шакил О'Нил умало помешао Јокића и Ђоковића

Кошаркашка легенда Шакил О'Нил је на позицији аналитичара на "ТНТ" телевизији учинио гаф, помешавши Николу Јокића и Новака Ђоковића због исток надимка.
Током емисије "Инсајд НБА", О'Нил је уз чувена имена Кендис Паркер и Џамала Крофорда полемисао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ко је највећи конкурент Бостон селтиксима у борби за прстен. Шакил О'Нил је навео да је највећи проблем најбољи центар лиге. 
До забуне је дошло кад је Крофорд добацио презиме "Ђоковић", у том тренутку је О'Нил збуњено стао и почео да се преиспитује који "Џокер" се бави кошарком, а који тенисом. После неколико секунди смеха, популарном "Дизелу" је појашњено ко је тенисер, а ко кошаркаш и да су обојица Срби.
Потом је уследило О'Нилово образложење зашто је Денвер фаворит против Бостона.
"Због начина на који играју, не видим никог ко може да им парира у серији од седам утакмица. Већ имају нацрт. Од свих други тимова, мој избор је Денвер", рекао је О'Нил уз констатациију Паркерове да су Нагетси већ ове сезоне победили Селтиксе у Бостону.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.