Izvor: RTS, 06.Mar.2024, 14:59

Џуд Белингем суспендован на две утакмице

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Шпаније суспендовала је играча Реал Мадрида Џуда Белингема на две утакмице због искључења после меча са Валенсијом, преносе шпански медији.
Валенсија и Реал Мадрид играли су пре четири дана утакмицу без >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победника (2:2) у 27. колу шпанске Ла Лиге.
Главни судија меча Хесус Хил Манзано показао је по завршетку утакмице црвени картон енглеском фудбалеру.
Белингем је у 98. минуту при резултату 2:2 постигао гол за Реал, али је погодак поништен пошто је Манзано у току акције мадридског клуба свирао крај меча.
Фудбалери Реала су жустро протестовали код судије, а шпански медији наводе да је Белингем добио црвени картон јер је био најагресивнији.
Фудбалског савеза Шпаније је у образложењу одлуке навео да је Белингем кажњен на основу одредбе "о непримереном понашању играча према судијама, тренерима или спортским функционерима".
Енглески фудбалер ће због суспензије пропустити мечеве против Селте и Осасуне у Ла Лиги. Шпански медији наводе да је Реал најавио жалбу на суспензију Белингема.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.