Izvor: RTS, 06.Mar.2024, 12:42

Ђоковић у дублу са Шарлиз Терон - српски тенисер на егзибиционом мечу пред Индијан Велс

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић учествовао је на егзибицији "Дезерт смеш", која је одржана недалеко од Индијан Велса.
Амерички медији наводе да се Ђоковић појавио на добротворној акцији "Дезерт смеш" у којој су, између осталих, учествовали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и глумица Шарлиз Терон, певач Гевин Росдејл, тенисери Унс Џабир, Френсис Тијафо, Викторија Азаренка, Каспер Руд, Дона Векић, Хуберт Хуркач и многи други. 

Ђоковић је играо тенис са Шарлиз Терон, а циљ ове егзибиције је био да се прикупе средства у добротворне сврхе.
"Била је част да будем део овог догађаја", рекао је Ђоковић.
Најбољи тенисер света се припрема за учешће на Мастерсу у Индијан Велсу.
Српски тенисер је слободан у првом колу, док ће се у другом колу састати са победником меча између Аустралијанца Александра Вукића и Шинтара Мочизукија из Јапана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.