Izvor: RTS, 06.Mar.2024, 09:13

Ситију долази Копенхаген као дезерт после гозбе

Фудбалери Манчестер ситија и Копенхагена на стадиону "Етихад" од 21.00 играју реванш меч осмине финала Лиге шампиона. Најважнија дешавања можете пратити на нашем порталу.
Сигурна победа 3:1 у дербију Манчестера над Јунајтедом показала је да је Сити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у доброј форми. Одрађен је добар посао победом 3:1 у Данској, тако да је тим Пепа Гвардиоле већ тада "завршио посао".
Актуелни првак Европе је тренутно вишем фокусиран на борбу са Ливерпулом за прво место Премијер лиге. Жреб им је доделио можда и наслабијег ривала од свих тимова пласираних и већ у првом мечу се показала очигледна разлика у квалитету. 
Сем Џека Грилиша, Гвардиола има све играче на располагању. Од састава тог квалитета се очекује убедљив тријумф, упротивном ће се наћи места за критику.
Копенхаген има још веће потешкоће на домаћој сцени. Долазе на "Етихад" после тешког пораза од Митјеланда у дуелу у ком победник иде на прво место. Тим из престонице Данске је тренутно трећи са три бода мањка у односу на Митјеланд и два у односу на Брондби.
На све то, ни традиција им није савезник. Никад нису славили у Енглеској у Лиги шампиона. Шта више, претходни пут су у Лиги шампиона славили као гости у децембру 2016. године. Искуснији играчи се сигурно још увек горко сећају како су последњи пут прошли против Ситија на "Етихаду". Било је 5:0. 
Аутсајдери се увек уздају на растерећност. Нек то буде главни покретач Данаца, па да љубитељи фудбала могу да уживају у компетитивном дуелу.
Утакмица Манчестер сити - Копенхаген игра се од 21.00 на "Етихаду", а можете да је пратите из часа у час на нашем порталу. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.