Izvor: RTS, 05.Mar.2024, 13:14

Пикси саопштио шири списак за утакмице са Русијом и Кипром

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси саопштио је шири списак играча за предстојеће пријатељске мечеве у склопу припрема за Европско првенство.
Србија ће прво играти против Русије 21. марта у Москви, док ће четири дана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << касније у Ларнаки одиграти меч са репрезентацијом Кипра.

На списку се налазе голмани Вања Милинковић Савић, Предраг Рајковић, Миле Свилар и Ђорђе Петровић.
Одбрамбени играчи који се налазе на списку су Ерхан Машовић, Јан Карло Симић, Страхиња Ераковић, Никола Миленковић, Милан Гајић, Матија Настасић, Страхиња Павловић, Срђан Бабић и Алекса Терзић.
У конкуренцији за везни ред су Саша Лукић, Немања Максимовић, Сергеј Милинковић Савић, Саша Здјелар, Срђан Мијаиловић, Андрија Живковић, Мијат Гаћиновић, Душан Тадић, Лазар Самарџић, Самед Баждар, Филип Костић и Филип Младеновић.
Четворица нападача који су се нашли на списку су Александар Митровић, Душан Влаховић, Лука Јовић и Петар Ратков.
Коначан списак имена играча који ће конкурисати за мечеве са Русијом и Кипром, Стојковић ће објавити у понедељак, 11. марта.
Србија ће на Европском првенство играти у групи Ц заједно са Енглеском, Данском и Словенијом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.