Izvor: RTS, 05.Mar.2024, 09:23

ПСЖ избегава дебакл против потонулог Реал Сосиједада

Фудбалери Реал Сосиједада и Пари Сен Жермена од 21.00 играју реванш меч осмине финала Лиге шампиона. Промене резултата и најважнија дешавања можете пратити из минута у минут на нашем порталу.
Сосиједад је после борбеног, тактички спремног и храброг >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << првог полувремена на "Парку принчева" поклекао у наставку меча. Килијан Ембапе и Бредли Баркола донели су ПСЖ-у пристојну дистанцу пред реванш на гостујућем терену.
Баш после тог пораза је Сосиједад ушао у серију лоших резултата, уписавши тек једну победу у свим такмичењима. У примери су их поразили Осасуна (0:1), Виљареал (3:1) и Севиља (3:2), док их Мајорка после пенала елиминисала у Купу краља. Пали су на седмо место Ла Лиге и постала им је већа брига борба за учешће у Европи наредне године.
ПСЖ са 20 мечева без пораза има одличну залиху и потребно је само да не доживе потпуни дебакл. Били су склони томе, али ривал је била Барселона, а не седмопласирани тим Примере. Биће ослабљени за Милана Шкрињара, Маркињоса, Лавина Курзаве, Данила Переиру и Преснела Кимпембеа. Мада, и без њих су јачи састав.
Под нарочитом пажњом биће Килијан Ембапе, након све чешћих и звучнијих наслова око дефинитивног одласка у Реал Мадрид.
Меч Реал Сосиједад-ПСЖ од 21.00 можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.