Izvor: RTS, 04.Mar.2024, 13:53

Сколс: Тен Хаг ће добити отказ на крају сезоне

Некадашњи енглески репрезентативац и фудбалер Манчестера Пол Сколс најавио је да ће менаџер Јунајтеда Ерик тен Хаг добити отказ на крају сезоне, преносе британски медији.
Манчестер јунајтед је у недељу поражен од градског ривала Манчестер ситија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултатом 3:1 у 27. колу Премијер лиге.
Клуб са Олд трафорда се тренутно налази на шестом месту на табели енглеског првенства са 44 бода, а у досадашњем делу сезоне забележио је 11 пораза.
Некадашњи фудбалер Јунајтеда Пол Сколс, који је са "црвеним ђаволима" освојио 25 трофеја, најавио је да нови сувласник Манчестера Џим Ретклиф планира промене у клубу на крају сезоне.
"Оно што видимо је милион миља удаљено од тима који би требало да буде конкурент за освајање Премијер лиге. Сваке сезоне је тако", рекао је Сколс.
"Не бих био изненађен да клуб тражи новог менаџера" Сколс је уверен да Ерик тен Хаг неће водити Јунајтед наредне сезоне.
"Људи из компаније Инеос која је преузела клуб су већ рекли своје. Мислим да Тен Хаг неће водити Јунајтед наредне сезоне. Из интервјуа Џима Ретклифа видим негативност према свему што се ради у клубу последњих десет година. Ретклиф није срећан због тога што се дешава", рекао је Сколс.
Тен Хаг је менаџер Манчестер јунајтеда од 2022. године, а Сколс верује да клуб већ тражи новог.
"Не бих био изненађен да клуб већ увелико тражи новог менаџера. Не кажем да је то исправна одлука", закључио је Сколс, који је за Манчестер јунајтед одиграо 718 утакмица и постигао 155 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.