Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 22:18

Дуљај о "вечитом дербију": Има времена, од понедељка

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је да је публика имала шта да види у победи његове екипе над Железничаром (3:1) и истакао да му је драго што су на трибинама били и кошаркаши црно-белих.
"Хвала екипи из Панчева и мојим играчима на доброј >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << партији. Публика је имала шта да види. Драго ми је што је после дужег времена било и кошаркаша на трибинама. Много ми то значи. Спорт мора да спаја људе. На срећу није било повреда и картона. Лепа утакмица, доста шанси", рекао је тренер Партизана после меча.
Дуљај није желео много да прича о предстојећем "вечитом дербију" који се игра следеће суботе од 17 часова на стадиону "Рајко Митић".
"Има времена за вечити дерби, да архивирамо овај меч и већ од понедељка крећемо да мислимо о Звезди", рекао је Дуљај. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.