Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 20:15

Милојевић: Брину повреде, али смо показали карактер

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над ТСЦ-ом да га брину повреде важних играча, али да је његова екипа показала карактер.
Фудбалери Црвене звезде победили су данас као гости ТЦС резултатом 3:1 у мечу 23. кола Суперлиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србије.
"Добро смо се спремили за утакмицу, а публика нас је свих 90 минута бодрила. Знали смо да играмо против озбиљног противника, односно екипе која је добро вођена, има сјајне појединце и игра у фантастичној форми о чему сведоче три победе у претходним колима. Постало је још теже када су се појавиле ове повреде. Рекао сам играчима на полувремену да морају да буду пажљиви, али да демонстрирају карактер. Чували смо измене до краја, а опет утакмицу завршили са 10 играча. Надам се да степен повреда није велики", рекао је Милојевић.
Меч су због повреда раније завршили Александар Драговић, Владимир Лучић и Урош Спајић. Стратег Звезде се захвалио навијачима на великој подршци.
"Хвала навијачима, јер смо их чули читаву утакмицу. Били су наш ветар у леђа и сматрам да то ова екипа и заслужузује", додао је Милојевић.
Звезда у наредном дуелу у Суперлиги дочекује Партизан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.