Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 14:05

Ватутин: Повратак ЦСКА у Евролигу је тренутно домен научне фантастике

Председник кошаркашког клуба ЦСКА Андреј Ватутин изјавио је да је учешће руских тимова у Евролиги тренутно у домену научне фантастике.
Клубови из Русије, међу којима су ЦСКА, Зенит и Уникс, избачени су из елитног кошаркашког такмичења због рата >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Украјини током сезоне 2021/2022.

"У овом тренутку, учешће руских тимова у Евролиги је у домену научне фантастике. То је чиста фантазија. Тек по завршетку рата се могу стећи услови да се разговара на ту тему. Све моје колеге у Евролиги су тужне због тога што руски клубови не играју Евролигу. Ми ћемо наставити да одржавамо контакт са Евролигом као деоничари те организације. У сталној смо комуникацији, веома нам је важно да се вратимо чим се за то секну услови", истакао је Ватутин за ТВ Меч.
ЦСКА је до сада освојио осам титула шампиона Европе.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.