Izvor: RTS, 01.Mar.2024, 00:25

Мијатовић: Прелепо је играти у оваквој атмосфери, борили смо се до краја

Тренер кошаркаша Ефеса Томислав Мијатовић рекао је после пораза од Партизана у Евролиги да је прелепо играти у атмосфери каква је била у Арени и истакао да нема много тога да замери изабраницима.
Мијатовић је истакао пад концентрације у завршници >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << као главни узрок пораза своје екипе.

"Честитам обема екипама на великој борби и жестокој игри у изузетној атмосфери. Не смете да правите грешке и имате пропусте у комуникацији какве смо ми правили кад играте пред оваквим навијачима јер је свака лопта важна и може да буде пресудна", рекао је Мијатовић на конференцији за медије.
Хрватски стручњак није био превише разочаран после пораза.
"Партизан је одлична екипа, изузетно вођена од једног од највећих тренера данашњице, то не морам ја рећи, то сви знају. Мислим да имамо на чему да градимо оптимизам после овакве утакмице. Момци су се борили до самог краја, нисмо одустајали. Нећемо посустати у трци за плеј-ин, све док постоје шансе ми ћемо се борити и ја сам и даље оптимиста", додао је дугогодишњи члан стручног штаба турске екипе.
Мијатовић је похвално причао о атмосфери у Арени где је било 20.200 навијача Партизана.
"Прелепо је играти у оваквој атмосфери. Обе екипе се терају да дају максимум и боре се за сваку лопту, заиста једна лепа спортска прича", закључио је Мијатовић.
Партизан се након победе над Ефесом налази на 11. месту Евролиге са скором 13-14.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.