Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 22:00

Брегар: У Подгорици идемо на победу

Селектор Србије Урош Брегар је после пораза 31:30 од Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство навео да је екипа свакако одиграла квалитетан меч.
Брегар је навео да ће се са овог меча извучи сви добри моменти у игри наше селекције.
"Одиграли >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << смо квалитетан меч, нарочито у другом полувремену. Извући ћемо све добре и позитивне елементе игре и покушати да се фокусирамо на оно што смо добро радили", рекао је Брегар.
"Искористићемо ова три дана да радимо на проблемима у одбрани са којима смо се данас сусрели, да то исправимо већ у недељу у Подгорици. Не идемо тамо са белом заставом, идемо да победимо", истакао је Брегар на конференцији за медије.
Капитен Србије Јована Рисовић рекла је да је поносна на тим и партију коју су приказале.
“Бориле смо се целу утакмицу, али је превагнуло то што су противнице биле фокусираније у кључним тренуцима меча. На правом смо путу, показали смо да можемо да се носимо са свима и волела бих да у Црној Гори поновимо добру одбрану из другог полувремена и да тамо сав добар рад дође на наплату”, нагласила је Рисовићева.
Србија има три бода, колико има и Турска. Реванш против Црне Горе у Подгорици биће 3. марта.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.