Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 18:15

Без гостујућих навијача на мечевима Динама и ПАОК-а у Лиги конференција

Фудбалски клуб ПАОК саопштио је да на мечевима осмине финала Лиге конференције против загребачког Динама неће бити гостујућих навијача.
Одлука је донесена из више разлога, пре свега због сукоба навијача из претходних година.

"УЕФА је званично >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << обавестила ПАОК да је прихватила захтев хрватске полиције да се забрани долазак наших навијача у Загреб због напада на службени аутобус клуба 2010. године, историје сукоба присталица два тима, као и због дешавања у Атини прошле године. УЕФА је због тога одлучила да се оба меча осмине финала ЛК, у Загребу и Солуну, играју без гостујућих навијача", наводи се у саопштењу ПАОК-а.
Грчки медији подсећају да је навијач АЕК-а убијен у августу прошле године у Атини у великој тучи са присталицама загребачког Динама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.