Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 16:45

Давидовац: Очекујем тежак меч у Минхену, спремни смо за Бајерн

Кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац изјавио је да очекује тешку утакмицу против Бајерна и додао да је његов тим спреман за меч 27. кола Евролиге. Црвено-бели су у четвртак одрадили тренинг после ког су кренули пут Минхена.
Црвена звезда је у новембру >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << прошле године на свом терену победила Бајерн резултатом 74:68 у шестом колу Евролиге, а пред пут у Немачку о очекивањима је говорио и Дејан Давидовац.

"Моја очекивања су да смо спремни после ове паузе, имали смо времена да се опоравимо. Сигурно је да идемо спремни у наредну утакмицу. Што се тиче противника, добра екипа са доста искусних играча, играју у пуном саставу, сви су се вратили из повреде, тако да очекујем тешку утакмицу", рекао је Давидовац, преноси званични сајт клуба.
Црвена звезда је на 16. месту на табели Евролиге са 10 победа и 16 пораза, док је Бајерн на 15. позицији са скором 11/15.
Утакмица између Бајерна и Црвене звезде биће одиграна у петак од 20.30 часова у Минхену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.