Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 14:26

Фудбалер Бордоа Алберт Елис се пробудио из коме

Фудбалер Бордоа Алберт Елис пробудио се из индуковане коме, саопштила је породица репрезентативца Хондураса, а преноси Ројтерс.
Елис (28) је био у индукованој коми после повреде главе коју је задобио пре пет дана на утакмици 26. кола француске >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << друге лиге против Генгана (1:0). Он се 40 секунди након почетка меча сударио са фудбалером Генгана Донатјеном Гомисом.

Репрезентативцу Хондураса је указана лекарска помоћ на терену, пре него што је одвезен у болницу где је подвргнут операцији у суботу увече.
"Срећни смо, јер јавности можемо да саопштимо охрабрујуће вести. Алберт је будан и чини се да се постепено и добро опоравља. Међутим, бићемо опрезни што се тиче његовог опоравка", саопштила је породица фудбалера Бордоа.
Елис је члан Бордоа од 2021. године. Он је пре тога играо за Олимпију из Хондураса, Монтереј, Хјустон, Боависту и Брест.
За репрезентацију Хондураса одиграо је 60 утакмица и постигао је 13 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.