Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 08:28

Камерун отпустио Ригобера Сонга

Ригобер Сонг није више селектор Камеруна, саопштио је председник Фудбалског савеза те земље Самјуел Ето.
 Камерун је отпустио стручњака којег је довео пред Мундијал у Катару.
"Сонг је донео много овом тиму, али закони фудбала су такви какви >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јесу. Нисмо остварили циљеве и његов уговор који је истекао данас се неће продужити", рекао је Ето, а преноси француски "Лекип".
Камерун је елиминисан у осмини финала Афричког купа нација од Нигерије, па је разлаз са Сонгом био очекиван. Сонг (47) је у тренерској каријери самостално предводио само репрезентацију Камеруна, а на клупу је сео 2022. године.
Највећи успех који је постигао је победа над Бразилом (1:0) на Мундијалу у Катару, али та утакмица није имала такмичарски значај за петоструке светске шампионе.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.